• James Bond 007 - svět nejslavnějšího agenta jejího veličenstva
    svět nejslavnějšího agenta Jejího Veličenstva
  • Daniel Craig
    Není čas zemřít / Spectre / Skyfall / Quantum of Solace / Casino Royale
  • Pierce Brosnan
    Dnes neumírej / Jeden svět nestačí / Zítřek nikdy neumírá / Zlaté oko
  • Timothy Dalton
    Povolení zabíjet / Dech života
  • Roger Moore
    Vyhlídka na vraždu / Chobotnička / Jen pro tvé oči / Moonraker / Agent, který mě miloval / Muž se zlatou zbraní / Žít a nechat zemřít
  • George Lazenby
    V tajné službě Jejího Veličenstva
  • Sean Connery
    Diamanty jsou věčné / Žiješ jenom dvakrát / Thunderball / Goldfinger / Srdečné pozdravy z Ruska / Dr. No

94. ročník předávání cen Akademie se konal v neděli v Dolby Theatre v Hollywoodu v Kalifornii. Pro Billie Eilish a FINNEASE to byla nezapomenutelná noc, když přebírali cenu za originální píseň od Akademie filmových umění a věd.

Při přebírání Oscara Billie Eilish řekla: „Ach můj bože, to je tak neuvěřitelné. Mohl jsem křičet. Děkujeme naší rodině 007 Barbara Broccoli, Michael G. Wilson, MGM, Cary Fukunaga, Daniel Craig.“ 

Eilish poděkovala svým hudebním partnerům včetně Hanse Zimmera. "Hansi Zimmerovi, který tu není, ale je tak úžasný, Stevenu Lipsonovi, Johnnymu Marrovi za to, že vzali naši píseň a udělali ji hodnou Jamese Bonda."

FINNEAS dodal: „Chceme poděkovat našim rodičům, kteří byli vždy naší největší inspirací a našimi hrdiny, a milujeme vás jako rodiče a také vás milujeme jako skutečné lidi. Děkuji mnohokrát. Do Akademie. Slibujeme, že je neztratíme."

No Time To Die je vůbec nejstreamovanější Bondova píseň s více než 1 miliardou celosvětových streamů. Píseň se stala platinovou v USA, Velké Británii, Austrálii a Kanadě. Je to také třetí po sobě jdoucí cena Akademie pro filmy 007 za nejlepší píseň navazující na Adeleino vítězství za „Skyfall“ z roku 2012 a úspěch Sama Smithe za „Writing's on the Wall“ v roce 2015 od Spectre .

Billie Eilish a FINNEAS přidali sošku Oscara k jejich pokračujícímu úspěchu s No Time To Die. Dvojice bratrů a sester také vyhrála ceny Grammy, Zlatý glóbus, Critics Choice a Society of Composers & Lyricists za No Time to Die.