• James Bond 007 - svět nejslavnějšího agenta jejího veličenstva
    svět nejslavnějšího agenta Jejího Veličenstva
  • Daniel Craig
    Není čas zemřít / Spectre / Skyfall / Quantum of Solace / Casino Royale
  • Pierce Brosnan
    Dnes neumírej / Jeden svět nestačí / Zítřek nikdy neumírá / Zlaté oko
  • Timothy Dalton
    Povolení zabíjet / Dech života
  • Roger Moore
    Vyhlídka na vraždu / Chobotnička / Jen pro tvé oči / Moonraker / Agent, který mě miloval / Muž se zlatou zbraní / Žít a nechat zemřít
  • George Lazenby
    V tajné službě Jejího Veličenstva
  • Sean Connery
    Diamanty jsou věčné / Žiješ jenom dvakrát / Thunderball / Goldfinger / Srdečné pozdravy z Ruska / Dr. No

Přinášíme bližší informace o dalších aktivitách výstavy BOND in Motion v Praze.

7. prosince 2023 bude výstava zahájena SLAVNOSTNÍM GALAVEČEREM opravdu ve velkém stylu. Lze si zakoupit vstupenky pro celé stoly a program je opravdu velmi zajímavý.

K dobré pohodě a příjemnému posezení bude hrát Pražský filharmonický orchestr. Vychutnejte si vystoupení filharmonického orchestru s filmovou hudbou Jamese Bonda, které dodá večeru nezapomenutelnou atmosféru. Můžete se potkat se slavnými herci z filmů Jamese Bonda: Máte šanci potkat a pozdravit různé herce, kteří si zahráli v ikonických filmech Jamese Bonda. Bude to skvělá příležitost se setkat s filmovými hvězdami. Můžete se těšit také na otázky a odpovědi koordinátorů kaskadérských akcí a jiná překvapení.

Abychom nezapomněli na chuťové buňky, bude servírovaná pětichodová večeře. Nechte se unést exkluzivní pětichodovou servírovanou večeří, kterou pro vás připravíme s láskou k jídlu a detailům. Stones catering se o Vás bude starat celý večer. 

Pro více informací, rezervace lze kontaktovat přímo koordinátory celé výstavy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.